Мултиинженеринг реализира транспортна система от ролкови транспортьори за нуждите на международна компания

08.10.2020 г.2 мин.

Българското машиностроително дружество Мултиинженеринг прибави пореден успешно завършен проект към своето обширно портфолио. „Проектирахме и изработихме транспортна система от ролкови транспортьори за пренос на палета за нуждите на международна компания“, съобщиха за Инженер.bg от Мултиинженеринг. Повече за разработката можете да научите във видеото.

Транспортната система се състои от 7 броя реверсивни ролкови транспортьори. „Конструкцията е от Ст 3, прахово боядисана. Задвижването се осъществява посредством мотор-редукторна група и честотни регулатори за регулиране на скоростта. Освен това, системата е оборудвана и със светлинни бариерни датчици за отчитане позицията на палето“, разясниха от Мултиинженеринг.

Проектът е съвместна разработка с друга българска компания ТРЕЗ ЕООД, която проектира, произвежда и монтира асансьори и подемници. „Нашите партньори стартират дейността си през 2006 г., като днес асансьори и подемници на ТРЕЗ могат да се срещнат из цяла Европа. През 2019 г. фирмата получи наградата за Дизайн и Строителство „Ones to Watch in Bulgaria“ на англоезичното списаниe BUILD”, посочиха още от Мултиинженеринг.

Мултиинженеринг е компания, специализирана в конструирането и изработката на транспортни ленти, транспортьори и цели транспортни системи от стомана и неръждаема стомана, както и на специализирани машини и детайли. Основният пазарен сегмент, за който е предназначена продукцията на фирмата, е хранително-вкусовата и леката промишленост.

Източник на снимковия материал: Мултиинженеринг

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

ЕТ Мултиинженеринг
http://multiengineering-bg.com/