Видео: Нови клеми за инициатори и изпълнителни елементи WAGO TOPJOB® S в продуктовата листа на Ритбул

21.09.2017 г.4 мин.

Вече има лесно, бързо и удобно решение за свързване на съвременните контролери за машини. С новите клеми TOPJOB® S за инициатори и изпълнителни елементи с Push-in технологията CAGE CLAMP® на лидера в производството на продукти за електротехника, електроника, автоматика и сградната и индустриална автоматизация WAGO това е възможно. Пълна гама от терминалните блокове на компанията предлага на българския пазар фирма Ритбул.„Характерна особеност на клемите за инициатори/изпълнителни елементи TOPJOB® S са двойните токопроводящи шини в нивата за потенциали, които позволяват разширяване до безкрай с помощта на стандартно замостване на плюсовия или минусовия потенциал. На сигналното ниво двете токопроводящи шини за провеждане на сигнали са подредени така, че са електрически разделени една от друга“, обясниха от дружеството.


Предимствата, които осигуряват TOPJOB®S, са:

  •  - Най-висока плътност на сигнала;

  •  - Мултифункционална програма за замостване;

  •  - Най-бързата система за маркиране;

  •  - Лесно подреждане.

 

„Благодарение на ширината на разделяне от само 3.5 mm на свързан сензор на малко пространство могат да бъдат свързани множество сензори. Поради това клемите предлагат идеално адаптиране към обичайните за инициаторите или изпълнителните елементи сечения на проводниците“, поясниха още от Рутбул.

 

Те са идеални както за приложение в малки клемни кутии в децентрализираната периферия на съоръжението, така и за централно вграждане в разпределителния шкаф. В нивото за потенциали на клемите плюсовият или минусовият потенциал могат да бъдат разширявани до безкрайност по отношение броя на полюсите с помощта на стандартно замостване. При това оцветените в различни цветове джъмпери улесняват подредбата на потенциалите, коментираха от ТП ВАГО Контакттехник.


 

Ясната структура на клемите осигурява възможност за бърз преглед върху тях и опростява контрола. Маркираните в различни цветове отвори за поставяне на проводниците улесняват разпределението на съответните места върху клемореда. Светодиодният индикатор, замостването и маркировката са видими винаги, включително в окабелено състояние", добавиха още от фирмата.

 

Клемите за инициатори/изпълнителни елементи TOPJOB®S са налични в следните варианти:

  •  - За 3- или 4-жилни инициатори;

  •  - За превключващи инициатори и изпълнителни елементи с плюсов или минусов потенциал;

  •  - Със- или без светодиоден индикатор за захранващо напрежение или сигнална верига;

  •  - Със- или без контакт за защитно заземяване към монтажната шина, както и

  •  - Със захранващи клеми до 4 mm2 със стандартизирани контури.

 

Повече информация за Ритбул ЕООДмарките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК!


Повече информация за ТП ВАГО Контакттехник ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК!


                                             


Източник на снимковия материал: Ритбул, WAGO

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Ритбул ЕООД
http://www.rittbul.bg/

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

ВАГО България ООД
www.wago.com/bg