Здравословен начин на живот? Продуктите на LEGIO превръщат водата в идеалния компонент за ежедневие без химикали

24.11.2021 г.4 мин.

Спорт, здравословно хранене, време сред природата – днес, може би повече от всякога, правим толкова много за здравето си. Но колко често се замисляме за ролята на качеството на водата в нашия стремеж към „уелнес“? „Какво е общото между нашата диета, био плодовете и зеленчуците и водата от чешмата“, питат от LEGIO Group, утвърден германски производител на решения за водообработка. А отговорът ще откриете в следващите редове.

„Душ главите LEGIO.ball и LEGIO.deluxe с интегриран филтър предоставят вода с високо качество за питейно-битовите нужди на всеки, който се стреми да обръща внимание на това какво влиза в съприкосновение с тялото му. Именно това е концепцията на LEGIO – ние предоставяме вода с оптимални показатели, без да прилагаме химически вещества. По този начин нашите потребители могат да са спокойни, че водата, която използват, е в пълен унисон с начина им на живот“, коментираха пред Инженер.bg от компанията.

Продуктите на LEGIO се основават на висококачествена филтърна технология, която чрез микрофилтрация и ултрафилтрация възпрепятства задържането и развитието на микроорганизми, включително патогенни бактерии като Легионела, Псевдомонати, Колиформи, Ентерококи, Ешерихия коли и други бактерии. Освен че не използват никакви химически добавки, решенията на LEGIO се отличават с дълъг експлоатационен живот, лесен монтаж, бърза смяна на филтъра без необходимост от инструменти, а стилният им дизайн ги прави подходящи за всеки тип интериор.

„С LEGIO.ball и LEGIO.deluxe можете да се насладите пълноценно на Вашата сезонна храна и да замените напълно бутилираната трапезна вода с чешмяна“, категорични са от фирмата производител.

Но това не е всичко, с което LEGIO може да улесни ежедневието и почивката Ви. С помощта на душ филтрите LEGIO вече можете да се насладите на ваканцията си без да се тревожите за характеристиките на водата, с която се къпете. „Както добре знаем, водопроводните системи в хотели, сезонни къщи и ваканционни селища не се използват целогодишно, което създава риск от образуване на биофилм и развитие на опасни микроорганизми. Някои от тях, като Легионелата например, могат да имат сериозни последици за човешкото здраве. Разнообразните варианти за душ филтри LEGIO минимизират този риск и правят вземането на душ не само приятно, но и безопасно навсякъде и по всяко време на годината“, обясниха още от LEGIO Group.

Продукти като LEGIO.ball антибактериален филтър за мивка, LEGIO.ball междинен (inline) филтър и LEGIO.ball горен душ филтър филтрират всички бактерии с 99.99999% с LOG > 7 и гъбички с LOG > 4 от водата. Това е и причината решенията на немския бранд да намират активно приложение в обществени сгради, училища, хотели, болници и други лечебни заведения, като те са предпочитани дори при пациенти с компрометирана имунна система, както и при лечение на кожни заболявания и рани.

Каним Ви да видите повече във видеото.

Източник на снимковия материал: LEGIO, freepik.com

Тагове: LEGIO, LifeStyle, ВиК, водообработка, пречистване

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

LEGIO Group
https://legio.com/landingpage-bg