Ей Пи Ес България: Вижте как се произвеждат, тестват и транспортират стъклопластовите тръби Subor

06.01.2021 г.3 мин.

Как се изработват тръби от GRP (стъклопласт)? А как се тестват? Вероятно много производители биха ни поканили в техните заводи, за да се убедим с очите си. Но! Временно живеем в ситуация, в която това е невъзможно. За щастие, доказаната турска компания Subor е помислила за това и е подготвила специално видео, в което можем да видим всички производствени процеси, тестовите процедури, транспорта и полагането на разработваните от нея GRP тръбопроводи.

„Subor присъства на 5 континента и има представителства в над 50 държави по целия свят. Повече от 1000 инфраструктурни проекти са изпълнени с продукти от стъклопласт на турската компания“, посочиха пред Инженер.bg от фирма Ей Пи Ес България – представителство у нас на търговското дружество Amiantit Pipe Systems S.R.L. (APS), което е собственост на Subor.

Продуктовата гама на Subor се отличава с широко разнообразие, обхващайки диаметри в диапазона от DN250 до DN4000, а дължините могат да достигнат до 18 m. Класовете на коравина могат да бъдат от SN2500 до SN10000 при налягане от PN1 до PN32. Продуктите се произвеждат по метода на непрекъснато навитата нишка, като гамата включва и всички видове фитинги – колена, тройници, преходи, специални муфи за шахти и др.

„Стъклопластовите продукти се отличават с гъвкавост и изключителна механична и химична устойчивост, което ги прави подходящи за различни приложения – както за обществената инфраструктура, така и за индустрията. Тези некорозивни материали, съчетани с опита и нивото на качество и контрол на Subor, са доказателство за устойчивост на инвестицията“, коментираха още от Ей Пи Ес България.

Убедете се сами във видеото.

Източник на снимковия материал: Subor

Тагове: Amiantit Pipe Systems (APS), Subor, ВиК, Ей Пи Ес България, производство, тръбопроводи

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Ей Пи Ес България / APS България
https://www.aps-bulgaria.bg