ДиТра: Съхранявайте и управлявайте инженерни данни на SOLIDWORKS отвсякъде и на всяко устройство директно през браузър

12.01.2022 г.3 мин.

3DEXPERIENCE е бизнес платформа за управление на жизнения цикъл на продукта (PLM) от най-ново поколение. Портфолиото от решения на 3DEXPERIENCE обединява всички заинтересовани страни в една единствена платформа за споделяне и сътрудничество. Нарастващият брой приложения и защитената облачна технология на 3DEXPERIENCE свързва хора и данни, като обезпечава всеки аспект на Вашия бизнес. Помага да подобрите планирането, изпълнението и производителността, като същевременно намалите значително разходите за ИТ инфраструктура и поддръжка.

„Една от ключовите роли за потребителите, използващи настолен SOLIDWORKS, играе инструментът Collaborative Designer за SOLIDWORKS, който свързва базата данни на потребителите на SOLIDWORKS с платформата 3DEXPERIENCE. Това им позволява да съхраняват и управляват проекти и документи в платформата без да напускат средата на SOLIDWORKS“, поясниха за Инженер.bg от ДиТра, водещата българска компания, която предлага съвкупност от решения за проектиране на изделия, инженерни симулации, техническа комуникация и цялостно управление на инженерната дейност, основани върху продуктите на DS SOLIDWORKS Corp.

Чрез Collaborative Designer, SOLIDWORKS се присъединява към платформата 3DEXPERIENCE, в която са налични нови възможности и приложения, позволяващи пълна организация на файлове и проекти. Това означава, че един модел може да бъде достъпен от различни специалисти. 

„Потребителите могат да използват уеб-базираните приложения на платформата за управление, добавяне на информация и визуализиране на изделията навсякъде, по всяко време и на всяко устройство. Също така, продуктите на Microsoft Office е възможно да бъдат свързани към платформата 3DEXPERIENCE с Collaborative Designer за SOLIDWORKS“, обясниха от ДиТра. 

Сред ключови характеристики на Collaborative Designer са: 

  • Запазване и споделяне на CAD данни през платформата 3DEXPERIENCE;
  • Преглеждане на задачи и проекти, съхранени в 3DEXPERIENCE, без да се напуска SOLIDWORKS;
  • Възможност всички заинтересовани страни да достъпват данните, докато работата в SOLIDWORKS продължава;
  • Споделяне на проекти в рамките на бизнес екосистема от всяко устройство по всяко време. 

Бихте могли да добиете първоначална представа за възможностите на Collaborative Designer от видеото по-долу. 

Източник на снимковия материал: ДиТра, SOLIDWORKS

Тагове: SolidWorks, ДиТра, софтуер

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

ДиТра ООД
https://ditra.bg/