Видео: ФАНУК България и ИНХОМ-98 показват как се произвеждат прецизни форми за стъкларската промишленост

18.10.2019 г.2 мин.


Инженер.bg вече ви представи ексклузивно интервю с управителя на фирма ИНХОМ-98 – инж. Ваньо Палазов, в което той разказа за оборудването с марка FANUC, внедрено в предприятието, както и каква роля имат сервизните услуги на ФАНУК България за едно непрекъснато, 24-часово производство. А сега сме готови да ви покажем всичко това нагледно! Благодарение на ФАНУК България, можете да видите как се произвеждат прецизните форми за стъкларската промишленост с машини на FANUC.„Фирма ИНХОМ-98 е единствен производител в България на формови комплекти за стъкларската индустрия. За създаването на детайли с висока сложност и разнообразна форма, в производството са внедрени 24 металорежещи машини с ЦПУ на FANUC и 5 обработващи центри FANUC ROBODRILL“, посочиха от ФАНУК България.


Открийте във видеото как бързината и високата производителност на FANUC ROBODRILL гарантират качеството на повърхностите и обемите за стъклените опаковки. Разберете как сервизът на ФАНУК България осигурява максимална изправност и безотказна работа на оборудването с марка FANUC, за да гарантира непрекъснат цикъл на производството.

 

Повече информация за ФАНУК България ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Инженер.bg, ФАНУК България

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

ФАНУК България ЕООД
http://www.fanuc.bg/