Видео: Фантастичните летящи творения на Festo

13.03.2017 г.3 мин.

За пореден път ставаме свидетели на безграничните възможности на иновациите – за световния лидер в областта на индустриалната автоматизация Festo пеперудите, медузите и пингвините са добре познати и изучавани от години природни създания. Креативните специалисти на немското дружество използват създаваните бионични животни, за да изучават как природата може да послужи като вдъхновение за подобряване на технологиите. Запознайте се с невероятните eMotionButterfly, AirJelly, и AirPenguin в следващото видео!

 


Festo непрекъснато разширява продуктовото си портфолио и доказва, че инвестира в множество иновативни решения. Дъщерната фирма на немския концерн у нас Фесто Производство, специализирана в производството на сензори, сензорни принадлежности и присъединителни кабели, произвежда над 1300 вида изделия. На българския пазар продуктите от цялото портфолио на немския концерн се предлагат от търговското и инженерингово дружество на Festo – Фесто ЕООД.

 

През последните години инженерите на Festo успяха да разработят много иновации в областта на биониката, сред които като летящи чайки, подскачащо кенгуро, роботизирани мравки, както и опериращи машини и щипки, вдъхновени от хобота на слона и езика на хамелеона и мн. др. Компанията Festo изненадва клиентите си с нещо ново всяка година, но все не е „повдигнала завесата“ с какво точно ще ни изненада през 2017 г. Затова пък можем да се насладим на следващото видео, в което Маркъс Шефер демонстрира три от невероятните бионични робота в действие. Приятно гледане!Повече информация за Фесто ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК!

 

Повече информация за Фесто Производство ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, бихте могли да намерите в микросайта на компанията в Борса.bg ТУК!
Източник на снимковия материал: Фесто

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Фесто ЕООД
www.festo.bg

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Фесто Производство ЕООД
https://www.festo.com/cms/bg_bg/55737.htm