Видео: Вертикален електрокар комисионер KM.OR на ВЕНИ и Ко – оптимално решение за събиране на индивидуални поръчки

23.07.2020 г.3 мин.

In Macedonian

Вертикалният електрокар комисионер (Vertical Order picker) KM.OR на утвърдения български производител на складова техника и оборудване ВЕНИ и Ко представлява специализирана складова машина за извършване на операции по комисиониране на много артикулни клиентски заявки във високостелажни складове. „Машината се предлага в няколко разновидности в зависимост от необходимата товароподемност и височина на комисиониране. Всички модели са оборудвани с вградена платформа за повдигане на оператора, позволявайки му да събира и групира различни видове товари“, обясниха от ВЕНИ и Ко за Инженер.bg.


 

Електрокарите KM.OR са предназначени за работа на закрито (Indoor Use), а дизайнът, конструкцията и оборудването могат да бъдат адаптирани към индивидуалните изисквания на клиента за постигане на максимално ефективно събиране на всякакви товари по цялата височина на стелажните конструкции.

 

„Операторът се повдига заедно с платформата, което позволява позициониране на подемно-транспортното средство дори с повдигната платформа и осигурява висока степен на ефективност при вземане на поръчки, благодарение на непосредствената близост на оператора до стелажните конструкции“, поясниха от ВЕНИ и Ко.

 

Конструкцията и оборудването могат да бъдат адаптирани към индивидуалните изисквания на клиента за постигане на най-ефективно събиране на всички товари. Различните товаропoдeмност и височина на подем се дефинират от конкретната нужда, като компанията предлага следните модели:

 

 - KM.OR 06275 с товароподемност 600 kg и височина на комисиониране 4600 mm;

 - KM.OR 100-28 с товароподемност 1000 kg и височина на комисиониране 4600 mm;

 - KM.OR 10500 с товароподемност 1000 kg и височина на комисиониране 6600 mm.

 

„Електрокарите разполагат с изключително добра маневреност в много коридори и високо ниво на „възможност за избор“, което дава предимство на клиента да се възползва максимално, дори и от ограничено пространство за съхранение“, поясниха в заключение от ВЕНИ и Ко.

 

Повече информация за ВЕНИ и Ко ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК! 


 

Източник на снимковия материал: ВЕНИ и Ко

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

ВЕНИ и Ко ООД
www.veni-bg.com