Акварор – Бояджиев и синове: Poloplast надгради канализационната тръбна система POLO-ECO plus Premium с иновативна муфа

01.09.2022 г.3 мин.

Значение за надеждността на канализационните тръбни системи имат колкото устойчивостта на самите тръбопроводи, толкова и свързващите елементи, от които всъщност зависи водоплътността на мрежата. Ето защо водещият австрийски производител на тръбни системи Poloplast (Polymelt) надгради своята доказана гама POLO-ECO plus Premium с иновативна муфа, която бе представена по време на тазгодишното издание на международното изложение IFAT, което се проведе в Мюнхен, Германия, от 30 май до 3 юни. Повече по темата за Инженер.bg разказаха от доказаната българска компания Акварор – Бояджиев и синове, която е официален партньор на Poloplast (Polymelt) за пазара у нас.

POLO-ECO plus Premium представлява трислойна тръбопроводна система за отвеждане на отпадъчни води. Елементите й са изработени от полипропилен и са с твърди стени, като по този начин тя предлага широка гама от възможни приложения, поддържайки едновременно с това високо ниво на безопасност. Иновативната технология за свързване отгоре е устойчива на течове дори при големи натоварвания. Системата включва широка гама от тръби и фитинги.

„Основният акцент на Poloplast (Polymelt) в рамките на IFAT 2022 бе новата муфа от гамата POLO-ECO plus Premium, която е забележителна в много отношения. Тя се отличава с изключителен индустриален дизайн, ергономичност и отлична функционалност, като прави отвеждането на отпадъчни води по-безопасно и по-лесно от всякога“, съобщиха от Акварор – Бояджиев и синове.

„Този иновативен компонент изглежда така, че сякаш е изработен от една част, а не от много елементи, които прилягат ергономично в ръката и се сглобяват интуитивно. Монтажът не изисква нито сила, нито специални инструменти. Меките заоблени ръбове и висококачествените повърхности демонстрират изключително високо ниво на качество“, допълниха от българското дружество.

Вижте как се извършва монтажът на новата муфа във видеото по-долу.

Освен тръбните системи с марка Poloplast (Polymelt), портфолиото на Акварор – Бояджиев и синове включва и богато разнообразие от водомери и системи за отчитане на водопотреблението. Българската компания предлага и широк спектър от услуги в областта на проектирането и изграждането на ВиК инсталации.

Източник на снимковия материал: Акварор – Бояджиев и синове, Poloplast (Polymelt)

Тагове: Poloplast, Акварор – Бояджиев и синове, ВиК, тръбопроводи, фитинги

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Акварор – Бояджиев и синове ООД
https://www.akwaror.com/