Хидратацията и качеството на водата са важни за здрава и сияйна кожа! Решенията на LEGIO Group Ви гарантират пречистена вода за максимални резултати

13.07.2023 г.2 мин.

Водата заема огромна част от състава на всеки жив организъм и оказва пряко влияние върху всяка система и орган. А най-големият в човешкото тяло е кожата, която представлява връзката ни с околната среда и защитните ѝ функции са от съществено значение за здравето ни, тъй като ни предпазват от вредното влияние на външните фактори. Затова е важно да обръщаме специално внимание на грижата за нея. Когато епидермисът (най-горният повърхностен слой) е дехидратиран, се нарушава целостта му, с което защитните функции на кожата се нарушават – повишава се опасността от проникване на замърсени частици и патогени. Хидратацията е важна не само за протекцията на организма от инфекции и зарази, но и от естетическа гледна точка. Хидратираната кожа е по-здрава, еластична, мека и сияйна. Редовната грижа и подхранването ѝ предотвратяват преждевременното ѝ стареене.

Ето и едно от възможните решения! LEGIO.premium душ филтър, LEGIO.ball филтър за мивка и LEGIO.standard душ филтър са продукти с немско качество, които използват филтърна технология за дезинфекция на водата от всякакви вредни примеси, включително патогенни бактерии. Решенията на LEGIO Group осигуряват вода с изключително високо качество в рамките на ежедневната Ви рутина.

Попълнете формата по-долу, за да научавате периодично и безплатно повече за:

  • Технологията и продуктовата гама;
  • Ползите, с които допринасят за здравето Ви;
  • Специални оферти от представител на LEGIO Group.