Лятото е в разгара си! Инженер.bg пита: Колко продуктивни сте на работното място?

12.08.2022 г.2 мин.

Повечето хора работят 40 часа седмично, но колко от тези 2400 минути използваме пълноценно? Много собственици на компании и HR специалисти вече не поощряват стоенето в офиса в рамките на работното време, а обръщат поглед към постигнатите резултати или казано с други думи измерват продуктивността, а не присъствието на работа. В резултат все повече компании експериментират с по-гъвкав работен график и въвеждат иновативни подходи като ненормирано работно време, различна натовареност в отделните дни от седмицата, 6-часов работен ден при 6 дневна работна седмица и др., смятайки, че така служителите биха постигнали по-добър баланс между професионалния и личния живот и биха били по-мотивирани и продуктивни на работното място.

Затова през август, когато слънцето все още жари, а  мислите ни са свързани с почивка и море, решихме да зададем няколко лежерни въпроса, свързани с продуктивността на работното място. Споделете с нас, а ние обещаваме да споделим резултатите с вас много скоро!

1 Колко време прекарвате в организационни дейности на работното място (влизане в профили, изтриване на имейли, форматиране на таблици и др.)? *

2 В кой ден от седмицата сте най-продуктивни? *

3 В кой ден от седмицата сте най-малко продуктивни? *

4 Ако можехте да избирате, какво бихте избрали? *

5 Защо? *

6 Вие сте: *

7 В коя възрастова група попадате? *

8 Къде живеете?