Лице в лице или срещу екрана? Могат ли виртуалните събития да изместят традиционните?

02.09.2021 г.2 мин.

През последната година и половина ежедневието ни се преобърна на 180 градуса. От училище, университет и работа до свободното ни време, заниманията ни придобиха изцяло или частично нова форма. Празните офиси и класни стаи обаче не ни попречиха да комуникираме един с друг. Днес десетки виртуални платформи ни позволяват да провеждаме срещите си онлайн без никакъв проблем. Но отнася ли се това и за по-големите събития като конференции, изложения и семинари? И успешно ли е провеждането на мащабни събития само в онлайн формат? Тези въпроси са основна тема на настоящата ни анкета.

Какво мислите? Споделете ни Вашето мнение, а ние обещаваме да Ви запознаем с резултатите съвсем скоро! Благодарим Ви!

 Оставете Вашия e-mail в последния въпрос на анкетата до 12 септември 2021 г. и ние ще Ви изпратим покана с безплатен вход за предстоящото присъствено издание на технологичното изложение MachTech&InnoTech, което ще се проведе от 14 до 17 септември т.г. в Интер Експо Център – София.

 

Ако нямате възможност да присъствате или да попълните анкетата в посочения срок, можете да го направите и по-късно. А ние, в ролята ни на медиен партньор на форума, ще се погрижим да Ви предоставим актуална информация за най-важните акценти от изложението.

1 Какво събитие предпочитате да посетите? *

2 Какви според Вас са предимствата и недостатъците на присъствените събития?

3 Какви според Вас са предимствата и недостатъците на виртуалните събития?

4 Смятате ли, че в бъдеще виртуалните събития могат изцяло да заместят присъствените? *

4.1 Защо?

4.2 Защо?

5 Бихте ли платили, за да присъствате на виртуално събитие? *

5.1 Защо?

5.2 Защо?

6 В коя възрастова група попадате? *

7 Вие сте? *

8 Къде живеете? *

9 Оставете Вашият e-mail и ще Ви предоставим актуална информация за най-важните акценти от изложението MachTech&InnoTech 2021: