Инженер.bg и Top Skills Recruitment питат: Достатъчно ценени ли се чувствате на работното си място?

01.10.2021 г.2 мин.

Съвременният динамичен ход на времето още по-осезаемо открои значимостта на хората за успехите и прогреса на всяка организация. Доколко обаче ръководителите успяват да отдадат необходимото признание към своите служители? Заедно с водещата агенция за подбор на персонал Top Skills Recruitment решихме да се допитаме до Вас, нашите читатели, за това доколко ценени се чувствате на работното Ви място. За целта подготвихме кратка анонимна анкета.

 Top Skills Recruitment има дългогодишен опит в откриването на най-подходящите специалисти в широк кръг от професионални направления, които да заемат най-добрите за тях позиции у нас и в чужбина. Многобройните си успешни истории Top Skills Recruitment дължи на своя екип от професионалисти, чиито постижения са високо ценени от мениджърите на HR компанията.

С нетърпение очакваме да разберем Вашите отговори! За трима от респондентите HR експертите на Top Skills Recruitment ще предоставят безплатна консултация. За целта е необходимо да попълните Вашия e-mail в последния въпрос.

1 Чувствате ли се достатъчно ценени на работното Ви място? *

2 Получавате ли обратна връзка от Вашите ръководители за изпълнението на определена задача? *

3 Кое според Вас е най-значимо признание за работата Ви: *

4 Получавате ли поздравления от колегите Ви за постигнати успехи? *

5 При работа в екип отчитат ли се справедливо Вашите индивидуални усилия? *

6 Получавате ли подарък за специални поводи като рожден ден, годишнина на работното място или при реализиране на значимо за компанията постижение? *

7 Смятате ли, че липсата на внимание и признание от страна на ръководителите и колегите Ви е достатъчно силен мотив за смяна на работната Ви позиция? *

8 В коя възрастова група попадате? *

9 Вие сте? *

10 Къде живеете? *

11 Вашият имейл е: